2013. március 30., szombat

A közgyűlésről, és egyéb aktualitásokról


1. Múlt hétvégén megtartottuk a 2013. évi közgyűlésünket.

A jelenlevők elfogadták a módosított Alapszabályt, és az új működési szabályzatokat.

Az Alapszabály módosítása lehetővé tette azt is, hogy most már az FSZK által akkreditáltatott feliratozó képzést elvégző hallgatók is teljes jogú tagjai lehetnek a JOSZ-nak.

Megválasztásra került az új elnökségi póttag. A jelöltek közül a többség Takács Erikát választotta, akinek ezúton is gratulálunk, és üdvözöljük az elnökségben!

A rendezvény végére betervezett ötletelést is sikerült kivitelezni, jó ötleteket kaptunk a hozzászólóktól, ezeket igyekszünk is felhasználni a további munkában.

2. Határidőre beadtuk a Fővárosi Törvényszékhez az egyesület nyilvántartásának módosítási kérelméhez a hiánypótlást, így remélhetőleg záros határidőn belül tisztázódik a képviselő személye.

3. A JOSZ kérte újrafelvételét az EFSLI-be, profilunkat frissítettük, felvételünk folyamatban van.

4. Áttanulmányoztuk a jelnyelvi tolmácsok szakképzéséről szóló új szabályozást és az ezzel kapcsolatos kérdéseinket elküldtük a Nemzeti Munkaügyi Hivatal Szakképzési és Felnőttképzési Igazgatóságnak.

5. Jelenleg egy pályázaton, illetve a honlapunkon dolgozunk. Ez utóbbival kapcsolatban szívesen látjuk továbbra is ötleteiteket, és a vállalkozó kedvűeket, akik besegítenének egy-egy rész megírásában.

Minden kedves blogolvasónak kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése