2012. szeptember 25., kedd

nyitó gondolatok

Üdvözlünk minden kedves látogatót!

Miért is indítottunk blogot?
Fő célunk ezzel az oldallal az, hogy naprakészen nyomon követhessétek, mivel foglalkozunk, mit tervezünk éppen, és hogy bele is szóljatok! Igen, kíváncsiak vagyunk mindenki véleményére, aki a jelnyelvi tolmácsolással kapcsolatban érintett, legyen az jelnyelvi tolmács, relétolmács, kommunikációs segítő, tolmácshallgató, vagy akár a tolmácsolást igénybe vevő siket, nagyothalló, vagy halló ügyfelünk.

Kell egy olyan szervezet, amely összefogja a jelnyelvi tolmácsolással foglalkozók körét, közösséget és fórumot teremt, programokat és képzéseket szervez, és folyamatos kapcsolatban áll a hazai és nemzetközi társszervezetekkel. Erre jelent -még mindig- kiváló lehetőséget a Jelnyelvi Tolmácsok Országos Szövetsége. Lassan húsz éve működik az egyesület, szeretnénk a tagságtól, és az érintettektől jövő kezdeményezésekkel ismét élettel telivé tenni.

Ebben egyrészt fontos lesz a mi munkánk, hiszen azért vállaltuk az elnökségi tisztséget, hogy megvalósítsuk mindazt, amire szerintünk olyan nagy szükség lenne. Másrészt ez Nélkületek nem megy, szükségünk van arra, hogy beleszóljatok, ötleteljetek, véleményezzetek, hogy beszéljünk az örömökről, problémákról és a lehetséges megoldásokról, mert ettől lesz igazán működőképes az egész.

Bízunk abban, hogy ez így lesz, és újra megindul a párbeszéd. Mi megteremtjük rá a fórumot, használjátok ki! :)


Ungár Nóra, elnök
Guessoum Krisztina, elnökségi tag
Fejes Andrea, elnökségi tag


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése